Alt yapımız Türk Telekom ve Superonline üzerinden sağlamakta olup, 2X10 Gbit Türk Telekom, 2X10 Gbit Turkcell - Superonline erişimine sekiz noktadan yedekli olarak bağlantı sağlamaktadır.
Tüm sanal sunucularımızda SSD Disk kullanıyoruz. Raid 5 yapısı ile hem daha fazla performans hemde yüksek güvenlik ile oluşabilecek veri kaybının önüne geçiyoruz.
Tüm sunucularımız Türkiye'nin en iyi veri merkezi altyapısına sahip, internet erişimini Türk Telekom üzerinden sağlamakta olup, Türk Telekom MPLS omurgasına, 2 farklı santralden her birine 2 farklı ring bağlantı ile dört noktadan yedekli olarak bağlıdır. Ana omurgayı oluşturan ağ ekipmanlarımızın tamamı yedeklidir.
Network güvenliği için veri merkezi ağımızda farklı özelliklerde Firewall ve IPS donanımları bulunmaktadır. Ayrıca AR-GE ekibimizce geliştirilen ağ güvenliği sistemleri ile hosting sektörüne özel çözümleride üretebilmekteyiz.
7/24 sunucuların seyrini takip ediyoruz, zamanında bakım ve güncelleme çalışmaları yapıyoruz ve %99.99 Network Uptime garantisini taahhüt ediyoruz.
Yüksek Performanslı Donanımlar ile Sanal sunucu müşterilerimizin en iyi performansı alabilmesi için alt yapımız en iyi sunucu, depolama ve ağ donanımlarından oluşmaktadır.
Teknik destek birinci önceliğimizdir. Zaman kısıtı olmaksızın, güler yüzlü ve eğitimli ekibimiz ile, bize ihtiyacınız olduğu her anda destek sistemimiz ve telefon üzerininden bizlere ulaşabilirsiniz..
Sunucularımız, Netdirekt veri merkezimizde barınmaktadır. 2x10Gbit TT bağlantısı ve yedekli enerji altyapısı ile kesintisiz hizmet sunar.
AnkSOFT İnternet Hizmetleri, sunucularında sitelerinizin performansı için gerekli olan yazılımlar ve tabi ki yüksek teknolojik makine ve ekipmanlar kullanılır.
VPS açılım olarak ” Virtual Private Server ” cümlesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçedeki tam karşılığı Paylaşımlı Özel Sunucu anlamına gelmiştir. Buradaki mantık aynı sistem içerisinde ortak ram ve disk kullanımıdır. Yalnız ram ve disk i kullanan bu ortak sanal sunucu grubu birbirinden bağımsız çalışmaktadır. Zaten Gerçek Sunuculardan (yani dedicated) farkı da aynı donanımı birden fazla sanal sunucunun kullanabiliyor olmasıdır. Dedicated gibi fazla performans gerektiren hizmetleri karşılamaktansa, düşük maliyetde düşük ram kullanan web hizmetlerinde sanal sunucular kullanılır. Hem ücret olarak çok uygundur hemde talep ettiğiniz sistemi karşılayacak kadar değere sahiptir.
Vds açılım olarak ” Virtual Dedicated Server ” cümlesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Vps paketlerde donanımı kullanan işletim sistemi tektir. Yalnız VDS de ise bu durum farklıdır. Her kullanıcı için donanımı kullanan bir işletim sistemi vardır. Örneğin sunucuda bölünen Ram miktarı tümü ile o kullanıcıya atanır. ( Ram miktarı, kullanılmasa bile kullanıcıya atanır. ) Böylece sanal yöntemdeki ram kısıtlamalarının önüne geçilir.
Evet, kontrol paneli üzerinden sunucu hizmetiniz için konsola erişebilirsiniz.
Yayınını yapmak istediğiniz servislerin tümü için kullanabilirsiniz. Bunları saymak gerekirse, bir veya birden fazla web sitesi yayınlayabilir, mail alış/verişi için kullanabilir, veritabanı (MySQL, MsSQL, MongoDB, nosql) sistemleriniz için kullanabilir.
online oyun çalıştırabilir, video ve radyo yayını için kullanabilir, ses trafiği işlemleriniz için kullanabilir, telefon santrali, voip ve diğer ses transferi işlemleri, muhasebe veya benzeri uygulamalarda kullanılır.